Yürekleri Dağlayan Bir Haber Daha! Askeri Araç Devrildi, Yaralı ve Şehidimiz Var

Suriye Sınırında gerçekleşen olayda yaralı askerimiz ve şehitimiz bulunuyor. Peki olay nasıl gerçekleşti? Zarar gören askerlerin isimleri belli oldu mu?

Kilis'te gerçekleşen kazada askeri araç devrildi, içindeki askerlerin biri yaralandı biri ise hayatını kaybederek şehit oldu.

Suriye Sınırında bulunan Kilis'te korkunç kaza! Sürücünün hakimiyetinden çıkan direksiyon nedeni ile devrilen araçta bulunan 1 uzman çavuş şehit oldu, 1 astsubay ise yaralandı.       

Öğleden sonra gerçekleşen kazada yaralanan astsubayın tedavileri yoğun bakım ünitesinde devam ediyor. Şehitimiz ise morga kaldırıldı.      

KPSSCAFE.COM.TR |ANKARA

28 Haz 2017 - 16:58 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler