YSK 1 Milyon 200 Bin Kişiye Uyarı SMS'i Gönderecek

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 16 Nisan Anayasa Referandumu öncesi vatandaşları bilgilendirmeyi sürdürecek.

YSK 1 Milyon 200 Bin Kişiye Uyarı SMS'i Gönderecek

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 16 Nisan Anayasa Referandumu öncesinde sisteme kayıtlı 1 milyon 200 binj vatandaşa SMS, 920 bin kişiye de elektronik posta yollayacak. Telefon bilgisi ve elektronik psota adreslerini sisteme kaydeden seçmenlere gönderilecek uyarılarda, kişilerin nerede oy kullanacakları, oy kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar ve kamu spoatlarıyla eğitim filmlerinin de yer alacağı öğrenildi.

YSK'da cep telefonu ve elektronik posta bilgileri bulunan kişilere yönelik hazırlık. YSK , 16 Nisan 2017 halk oylaması öncesinde sistemde kayıtlı 1 milyon 200 bin kişiye oy kullanımı ve oy kullanım yerleri hakkında bilgilendirme mesajları atacak. YSK'nın bilgilendirme çalışmaları sadece vatandaşlar için değil kendi personeli için de geçerli olacak. Yüksek Seçim Kurulu 16 Nisan 2017 Referandumunun sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için kurum personelini de sık sık bilgilendirecek. YSK seçim günü, sandık kurullarına da bilgilendirme gönderecek.

Kamudan haberler, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlası için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

16 Mar 2017 - 11:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler