Youtube Reklamları Kaldırma Kararı Aldı

Dünyanın lider internet sitelerinden Youtube, bir süredir tepkilere neden olan reklam politikasında değişikliğe gidiyor.

Youtube Reklamları Kaldırma Kararı Aldı 

Dünyanın lider video paylaşım sitesi Youtube'nin Kullanıcıları sevindirecek, youtuberların kazançlarını etkileyecek reklam kararı resmi kanaldan açıklandı.Dünyanın en çok ziyaret edilen sitelerinden birisi olan youtube, kullanıcılardan gelen yorumları dikkate aldı ve 30 saniyelik reklamları kaldırma kararı aldı. Dünyanın lider video paylaşım sitesi Youtube'dan kullanıcıları sevindirecek youtuber'ları üzecek reklam kararı.

Youtube kanalından yapılan resmi açıklamaya göre şirket köklü bir değişikliğe gidiyor ve 30 saniyelik reklamları kaldırma kararı aldı. Bazı videolarda geçilmesi mümkün olmayan ve 30 saniye boyunca kullanıcıya zorla izletilen reklamlar artık olmayacak.  Youtube üzerinden para kazanan youtuber'ların canını sıkacak uygulama 2018 yılından itibaren yürürlüğe girecek.  Youtube kullanıcılarıysa uygulamanın 2018 yılına aksamasından dolayı mutsuz. Söz konusu reklam politikasının bir an önce hayata geçirilmesinden yana.

Youtube videolarında karşınıza çıkan reklamlar konusunda ne düşünüyorsunuz? reklamlar sonrasında satın aldığınız ürün ya da hizmet oldu mu?  yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Şub 2017 - 15:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

semra - bencede kaldırılsın reklamlar yüzünden haber izlemekten bile soğuduk.sinirlerimiz bozuluyor reklamlara kızıp bilgisayarı çarpıyoruz iki defa bilgisayarı bozdum.tek sebebi ikide bir çıkan reklamlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 15:52


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler