Yönetmelik Değişti! Peki Polis Özel Harekat Alımı (PÖH) Başvuru Şartları da Değişti Mi?

Yüzbinlerce Polis Özel Harekat adayı (PÖH) dün yayımlanan yönetmelikle ilgili sosyal medya üzerinden yapılan haberler sonrası paniklemiş durumda.

Yönetmelik Değişti! Peki Polis Özel Harekat Alımı (PÖH) Başvuru Şartları da Değişti Mi?

Yüzbinlerce Polis Özel Harekat adayı (PÖH) dün yayımlanan yönetmelikle ilgili sosyal medya üzerinden yapılan haberler sonrası paniklemiş durumda. Bazı sosyal medya hesaplarından polis özel harekat alımlarında artık lise mezunlarına hak tanınmayacağı, son KHK'nın artık geçersiz olacağına yönelik yapılan haberler, lise ve dengi okullardan mezun PÖH adaylarının moralini bozmuş durumda. Yayımlanan yönetmelikte dış kaynaktan POMEM'e polis özel harekat branşı için gerçekleştirilecek alımlara ilişkin bir düzenleme bulunmuyor.

Polis Meslek Eğitim Merkezlerinin daha önce lisans mezunlarından gerçekleştirdiği alımları ilgilendiriyor. Kısacası polis özel harekat alımlarıyla ilgili yeni bir gelişme bulunmuyor. Öte yandan bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarından yapılan 'En az lise mezunu kpss'siz özel harekat polisi alımına yoğun ilgi yaşanmıştı bu da alım sürecini zorlaştırdı, bu yüzden şartların tekrar düzenlenebileceği' yönünde haberler de yayılmaya başladı. Konuyla ilgili en net açıklama polis akademisi başkanlığından yapılacaktır.

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

POLİS ÖZEL HAREKAT ALIMLARINDA BAŞVURU ŞARTLARININ DEĞİŞTİRİLMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ? BU KONUDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ SAYFANIN ALTINDA BULUNAN YORUM KISMI VASITASIYLA BİZLERLE VE DİĞER ZİYARETÇİLERİMİZLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ!

Polis Akademisi Başkanlığı'nın www.pa.edu.tr adresini takip ederek alımlara ve yönetmeliklere dair gelişmeleri takip edebilirsiniz. Gelişmelerden anında haberdar olmak diğer polis adaylarıyla sohbet etmek ve arkadaş olmak için TIKLAYIN.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 Oca 2018 - 14:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Ates filiz - Ya yalvarıyorum lise mezunu alin kpss sartsiz olsn nolur yaaa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 14:56
07

Ahmet - Bu devletii koruyan tek uni mezuni deyill niyee lise mezunu adam koruyamazmii oyle bir kural mi var tahsilindenn cok yuregr bakın sirf pöh olupp hava atanlar uni mezunlarida var adam gibi vatanink savunan liselilerde bu zihniyetiiiii gecinnnn artikkkkk

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 14:56
06

Halit - Bu kadar insan bunun aşkıyla yaniyor liselilerede bu hakkı verin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 14:56
05

Sedat - Bir soz verildiyse bu kadar insanin hayalini yikamassinizzz poh olup hava atmak icin deyil camimizi sonuna kadar vermek icinn lisee mezunu da bu ulkenin ferdiiiiii vatani korumanin tahsilatiiii olmazzzzzzzzzzzzzzz .........

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 14:56
04

Azad - Ne bu yaaa oyunn muu oynuyosunuzz bizleeeeeee bu kadar insanin hayalini nedenn yikmaya calisiyosunuzzzzzz lise mezunlarii insan deyil mii sadece univeste mezunlarimi vatani koruyoo .......

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 14:56
03

Beyza - Ya Allah aşkına bir anket falan yapılsın ya artık lise mezunları da alınsın neden sesimiz duyulmuyor artık ya illa bir şeye bakıcaksanız yüreğe bakın yüreğe bu işe yürek lazım yürek.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 14:56
02

Admin artık kim duyuyorsa 15 temmuzda sadece üniversite - Admin artık kim duyuyorsa 15 temmuz darbe girişiminde sadece üniversiteli kişiler yoktu yaşlısı genci ve çocuk bile vardı demek ki vatan korunabiliyormuş ülkemiz bu kadar karısıkken ve bu kadar lise mezunu VATAN SEVER kardeşlerimiz varken neden artık bu konular tartışılır oldu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 14:56
01

Ali - Sayın iç işleri bakanına sesleniyoruz lise mezunlarınıda göz önünde bulundurun ne bu üniversite mezunu biz insan degilmiyiz anket yapalım sesimizi duyuralım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 14:56


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler