YOK ARTIK DİYECEKSİNİZ! 5 Suriyeliden Plajdaki Minik Kıza Taciz

Antalya Alanya'da yaşanan olayda 5 Suriyelinin küçük bir kıza taciz ettiği iddia edildi. Bakın sonra neler oldu...

5 Suriyeliden Plajdaki Küçük Kıza Taciz!

Antalya ilimizin Alanya ilçesinde plajda denize giren küçük bir kıza 5 Suriyeli tarafından taciz edildiği fark edilince plajdaki vatandaşlar Jandarma ekiplerine haber verdi.

Emniyet ekipleri olay yerine gelince 5 Suriyelinin biri kaçmaya çalıştı. Jandarma, 5 Suriyeliyi de yakalayıp; emniyete götürdü. Gözaltına alınan Suriyeliler hakkında son durum henüz belli olmamak ile beraber küçük bir kıza taciz edilmesi tüm plajdaki vatandaşları kızdırdı.

KPSSCAFE.COM.TR |ANKARA

29 Haz 2017 - 11:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Yorumcu - Bu olaylar o kadar çoğaldı ki, basına yasıyanlar devede kulak kalıyor, artık suriyeliler için farklı tedbirler ,agır yaptırımlar olmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Haziran 11:38
01

T - Herkes ülkesi güngörmüş medeni yetişmiş akıllı nilinçli insanları alır ülkeaine biz nerde pia topluluk var onları dolduralım insanlıkya adı hani! Kendi ülkesine insanlık getirmiyolar böyle yapnakla. Bu insanlar sapıkca yasaklarla medeniyetten zaten uzak yetişmişler ama neymiş din kardeşiymişiz alın size din kardeşi alın size sapkınlık daha cok da böyle bitmez bu insanlar dişi hayvan görse taciz edebilicek zihniyette ki bir kızı insan olarak görebilmesi şurada kalsın beklemek hata böyleleriyle yanyana getirir fırsat verirsen zararı sen yio olursun insanımıza yazık onları küçümsemiyorum ama toplumca cogunlugu ne yazıkki böyle ve kılıfları din. Ama bilinmiyoki oruc tutup namaz kılmak kadınları kapamak alkol almamak değil din.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Haziran 11:38


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler