Yıldırım Düşmüş, Çok Sayıda Vatandaş Yaralanmıştı! O Şehir Yeniden Uyarıldı

Geçtiğimiz gece meydana gelen sağanak yağış ardından düşen yıldırım çok sayıda vatandaşı mağdur etmiş, düştüğü ağacı parçalamış ve vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşatmıştı. Meteoroloji, O şehri yeniden uyardı. Bu gece aynı doğal afetlerin gerçekleşmesi bekleniyor.

Ankara Yıldırım Felaketi Ardından Meteoroloji Tarafından Yeniden Uyarıldı! 

Ankara, 4 Ağustos 2017 akşam saatlerinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarıldı. Meteoroloji, sağanak yağışlar akabinde sel, su baskını, yıldırım afetlerinin gerçekleşemesinin olası olduğunu açıklamış, vatandaşların dikkatli olmasını önermişti. Uyarı ardından gelen saatler içinde sağanak yağışlar başlamış, Kuğulu Park'a yıldırım düşmüştü. Yıldırımın düştüğü bölgede büyük panik yaşanmış, onlarca vatandaş yaralanmıştı. Üstelik yıldırımın düştüğü ağaç devrilmişti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu akşam yeniden bir açıklama yaptı ve benzer doğal afetlerin yaşanabileceğini, vatandaşların özellikle 17:30 - 19:30  saatleri arasında dikkatli olması gerektiğini belirtti.

KPSSCAFE.COM.TR ANKARA

04 Ağu 2017 - 19:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler