YGS'den Kötü Sonuç Alan Genç İntihar Etti

2017 Yükseköğretime Geçiş Sınavından (2017 YGS) başarısız sonuç aldığı öğrenilen genç adam hayatına son verdi.

YGS'den Kötü Sonuç Alan Genç İntihar Etti

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçları ÖSYM tarafından dün mesai bitimine yakın bir saatte açıklandı. YGS sonuçlarını milyonlarca öğrenci ve ailesi mutlulukla karşılarken, bazıları için sonuçlar kahredici oldu. Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda başarısız olduğu öğrenilen Ö.F.D isimli genç sonuçların açıklanmasından sonra intihar etti.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde YGS'den düşük puan aldığı öğrenilen 18 yaşındaki Ö.F.D. isimli genç adam, polis memuru olduğu öğrenilen babasının beylik tabancısıyla hayatına son verdi.  Olay dün gece saatlerinde meydana geldi. Önce ÖSYM 'den sonuçları kontrol eden Ö.F.D , daha sonra düşük puan almanın üzüntüsüyle birlikte kendi odasında babasının beylik tabancasıyla başına ateş etti. Ağır yaralı olarak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldüğü öğrenilen Ö.F.D. ambulansta yapılan tüm müdahelelere rağmen hayatını kaybetti.

Kamudan haberler, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek ve ilgili haberleri cep telefonunuza almak için kpss cafe uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

29 Mar 2017 - 14:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

Durmaz - Ailesinin yaptigi baskısı mi yoksa cocuklarin cok erken yaşta üstlendigi gelecek kaygısımı...ne dersek diyelim gitti gencecik bir hayat daha.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 14:52
05

Can - Değer mi? Can bu kadar kıymetli iken neden yavrularımıza karşı bu sosyal baskı? Allah ailesine sabır versin...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 14:52
04

Asrïn - ÖSYM bir gencin daha katili oldu. Üniversitelere sınavlı giriş sistemi kalsın artık. Daha kaç genç kendine kıyacak...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 14:52
03

nn - Sınav kaldırılırsa üniversiteye alım nasıl olucak? biraz mantıklı olun lütfen. Bizde üzüldük tabii ama bunun suçlusu sınav mı yoksa her fırsatta çocuğunun üstüne gelen sürekli başkalarını öven anne babalar mı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mart 14:52
01

Gelecekte İşsiz Kalacaksın - Üzülmemek elde değil, bir gencimiz daha anlamsızca hebâ oldu. Fakat ölen gencimiz biraz gündemden haberdar mı? Nice abisi ablası işsiz. Yani üniversitede okuman bir anlam ifade etmiyor artık. Zaten çoğu bölümde Açık Öğretimde nitelik kalmadı. Yani boşuna canına kıymış. Çünkü bu ülkede üniversite okumak hiçbir anlam ifade etmiyor artık! Sonuç işsizlik halt safhada!

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 29 Mart 14:52
07

Dfgdfg - @Gelecekte İşsiz Kalacaksın 01 nolu yoruma cevabı: siz gerizekalısınız herhalde. Çocuk intihar etmiş yoruma bak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Mart 02:15


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler