Yeni Bir Sevr Haritası Oluşturmaya Çalışıyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Mehmet Günal, MHP 'nin Tekirdağ İl Kongresinde gündemdeki Irak meselesine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Yeni Bir Sevr Haritası Oluşturmaya Çalışıyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Mehmet Günal, MHP 'nin Tekirdağ İl Kongresinde gündemdeki Irak meselesine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin oldukça kritik bir dönemden geçtiğini söyleyen Mehmet Günal, "Ülkemiz şu sıralar kritik bir zamanda. Ülkemiz çok önemli süreçlerden geçiyor.

Ülkemizde her yıl farklı olaylar meydana geliyor ve bu süreçler çok çabuk geçiyor. Böylesine önemli bir süreçten geçtiğimiz ortamda birlik beraberlik içerisinde düğün yapar gibi kongre yapmanın da Milliyetçi Hareket Partisine yakışır bir kongre yapmanın da mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Günal Türkiye'de her sene farklı olayların meydana geldiğini hatırlatarak, "Geçen yıl bu vakitler darbeyle uğraşıyorduk onun etkileri ile uğraşıyorduk, bir önceki yıl iki seçim arası şehit cenazelerini kaldırıyorduk bugün şükür olmamış veya az olmuş diyoruz. Allah onlara rahmet eylesin, Allah onlardan razı olsun. Çok çabuk unutuyoruz. Türkiye'nin, yeniden bir paylaşım ve yeni bir Sevr haritasının ortaya çıkarılmaya çalışıldığı bir ortamda birlik beraberliğe ihtiyacı var. Türk milleti ne zaman bir ve beraber olmuşsa dünyaya hükmetmiştir. Ne zaman birbirimize düşmüşsek aramıza girenler bizleri yönetmiştir." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Eyl 2017 - 17:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler