Yeni Bir Parti mi Kuruluyor? TBB Başkanı Açıkladı

Metin Feyzioğlu'ndan yeni partiye dahil olması hakkındaki söylemlere dair açıklamalar... Yeni bir parti mi kuruluyor?

Türkiye Barolar Birliği Başkanı'ndan yeni parti açıklaması! 'Hiçbir Çalışmaya Dahil Değilim'

TBB Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu asla bir siyasi görüşe ve partiye olmadığını ve amacının halkın ortak adaletini sağlamak olduğunu ifade etti.

Aynı zamanda TBB Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu yeni parti çalışmalarının olmadığını, öyle bir amacın da bulunmadığını kamuoyuna aktararak, bazı açıklamalarda bulundu.

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, basın mensuplarına şöyle konuştu; 
"Yeni bir siyasi partinin oluşumuna dair hiçbir çalışmaya da dahil değilim. Türkiye Barolar Birliği Başkanı olarak görevim, her siyasi görüşten vatandaşlarımızın ortak talebi olan hukukun üstünlüğünün sağlanması mücadelesine, siyasi particilik yapmaksızın ve herkesi kucaklayarak devam etmektir" 

KPSSCAFE.COM.TR ANKARA

29 Haz 2017 - 14:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler