Yasaklanması İstenen Evlilik Programları Hakkında KDK'dan Açıklama

Toplumun bir kesimi tarafından büyük tepkileri üzerine çeken evlilik programları gündemdeki yerini koruyor. Evlilik programları yasaklanacak mı? evlilik programları kaldırılmalı mı? siz ne düşünüyorsunuz?

Yasaklanması İstenen Evlilik Programları Hakkında KDK'dan Açıklama

Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, Kırıkkale Üniversitesinde katıldığı bir konferansın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

MAĞDUR OLDUĞUNU İFADE EDENLER DE VAR 

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Evlilik programlarına yönelik şikayetleri de değerlendiren Malkoç : "Özellikle televizyon programları, toplumun kanayan yarası. Bunlarla ilgili, bunların durdurulmasına ilişkin talepler geldiği gibi bunlardan mağdur olduğunu ifade edenler de oluyor.

KDK'NIN HALLEDECEĞİ BİR KONU DEĞİL FAKAT...

Bu, KDK'nın halledeceği bir konu değil ancak bu konuda çok duyarlıyız. Gerek RTÜK gerek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı gerekse diğer ilgili ve yetkililerle temas halindeyiz. Dikkat ettiğimiz şey, bu işin magazin boyutuna dökülmemesi. Yoksa bize gelen müracaatlarda çok magazinsel konular da var. Ona dikkat ediyoruz." dedi.

Evlilik programları hakkında siz ne düşünüyorsunuz? yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Kamudan haberler, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri anında cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpss cafe uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Mar 2017 - 12:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Bünyamin - En kısa sürede kapatılmalı elhamdülillah biz Müslümanız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 12:19
07

Bünyamin - En kısa sürede kapatılmalı elhamdülillah biz Müslümanız kızlarımıza kötü örnek oluyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 12:19
05

Svl - Nişanlılığı evliliği basitleştirdikleri için kaldırılmalı.Başörtünün altına sığınıp sürekli değişik erkeklerle çaya yemeğe çıkıp aşk yaşaması ahlakı ve toplum açısından çok kötü örnekler.İşini ahlakıyla yapmayan dengesiz davranan oyunşarın döndüğü programları istemiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 12:19
04

Mustafa - Yuva yapmaktan çok yuva yıktıkları kanaatindeyim. Artık bi son verilsin. Çocuklarıda zehirliyorlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 12:19
03

Pelin - Evlilik programları toplumun kültürel,sosyolojik, psikolojik yapısını bozmakta ve birçok evde tartışmalar yaşanmakta

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 12:19
02

Gönül kolçak - Ayle birliğimiz ahlak yapımız çökeltiliyor bunun düşünülecek hiç bir tarafı yoktu biz ayle birliğimize bu hançeri vurmaya devam edersek emin olun bizi her konuda yozlaştırıp çirkinleştirecekler ayle anlayışımız rusyaya benziyor git gide kesinlikle kapatılmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 12:19
01

Nagihan - Kesinlikle kaldırılsın.Evlilik programından başka herşeye benziyor.Oraya katılanların tek amacı ünlü olmak kendinden söz ettirmek.Sürekli kavga herşey lackalasti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 12:19


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler