Veysi Kaynak'tan Flaş Galatasaray Açıklaması 'Yazık Ederler'

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'tan Hakan Şükür ve Arif Erdem Yorumu... Başbakan Yardımcısı, ihraç edilmeyen FETÖ'cü futbolcuların Galatasaray kulübünün imajına ...

Veysi Kaynak'tan Hakan Şükür Kararı Sonrası Sert Tepki 'Galatasaray'a Yazık Olur'

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, FETÖ/PDY ile ilişkileri nedeniyle daha önce disipline sevk edilen fakat yapılan oylamayla ihraç edilmeyen eski futbolcular  Hakan Şükür ve Arif Erdem ile ilgili konuştu.

Veysi Kaynak, FETÖ bağlantısı kanıtlanan ve yurtdışına kaçan iki eski futbolcunun ihraç edilmemesinin Galatasaray kulübünün imajını derinden sarsacağına dikkat çekerken :" Karar asla kabul edilemez. Galatasaray, milletimizin her kesimini derinden yaralayan, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bu isimlere sahip çıkıyorsa Galtasaray'a yazık edilmiş olur" dedi. Ayrıca yine FETÖ bağlantıları sebebiyle disipline sevk edilen ve ihraç edilen eski Vali Avni Mutlu, Savcı Öz, gibi isimlerin Hakan Şükür , Arif Erdem kadar FETÖ bağlantılı olmadığını söyledi.Veysi Kaynak: " Hakan Şükür sembolik isimlerden biri olmuş . Bu karar kabul edilemez" dedi.

Kamudan haberler, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpss cafe uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Mar 2017 - 10:42 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler