Vatandaşa 'Bağırma Lan' Diyen Polis Memuru Hakkında Önemli Karar!

155 Polis hattında geçen bir konuşma, yeni bir karar alınmasına neden oldu! Kamu personeli vatandaşa 'Bağırma Lan' diyemeyecek!

155 polis imdat hattında yaşanan bir telefon tartışmasının ardından mahkeme çok önemli bir karar verdi. 

İtfaiye'ye ve polise ihtiyacı olan vatandaş, önce polisi ardından itfaiyeyi sonra tekrar polis hattını aradı ve polis memuru ile bu tartışmayı yaşadı;

Polis memuru: İtfaiye aracını ara o zaman. Burayı arama, burası itfaiye değil.

Emrah K.: Biliyorum itfaiye olmadığını.

Polis memuru: Bağırma

Emrah K.: Sizi aradık, 'Tamam' demişlerdi.

Polis memuru: Bağırma lan, niye bağırıyorsun?

Emrah K.: (Hakaret )

Polis memuru: Kafanı koparırım.

Polis memuru, sele mağruz kaldığı halde yardım edilmeyen ve Bagırma lan dediği vatandaş hakkında suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine vatandaş, kamu görevlisine hakaretten 2 yıl hapis ile yargılanacaktı.

Polis Memuru'nun vatandaşa bağırma lan demesinin doğru olmadığı kararını veren mahkeme, vatandaşa ceza vermeyeceğini açıkladı.

Kpsscafe.com.tr

27 Eki 2016 - 08:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler