Vatan Şaşmaz'ın Çocuklar Duymasın'ki Son Sahnesi Ekranlara Geldi-İşte O Sahne

Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'ın Çocuklar Duymasın dizisindeki son sahnesi önceki akşam ekranlara geldi. İşte Vatan Şaşmaz'ın son sahnesi.

Vatan Şaşmaz'ın Çocuklar Duymasın'ki Son Sahnesi Ekranlara Geldi-İşte O Sahne
Vatan Şaşmaz'ın Çocuklar Duymasın'ki Son Sahnesi Ekranlara Geldi-İşte O Sahne
Video için play'e tıklayın

27 Ağustos günü eski manken Filiz Aker tarafından Beşiktaş'ta bir otel odasında öldürülen ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz'ın rol aldığı 'Çocuklar Duymasın' yeni bölümü ile önceki akşam ekranlara geldi.

Çocuklar Duymasın dizisinin önceki akşam ekranlara gelen bölümünde cinayete kurban giden Vatan Şaşmaz son kez izleyici karşısına çıktı.

Şaşmaz'ın sahnelerinin yayınlandığı anlarda sosyal medya da ünlü sunucuyu konuşuldu.

İşte o sahne

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

11 Eyl 2017 - 09:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Nuray - Hep iyiler olur, oldurulur zaten. Canim abim. Ibrahim Erkal'in ardindan sen de gittin. Simdi içimde oyle bir bowluk var ki. Ikinizi de çok seviyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Eylül 09:41


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler