Van'da Şiddetli Deprem Oldu: AFAD ve Kandilli'den Son Dakika Açıklaması

Son dakika Van'da deprem oldu. Alınan son bilgilere göre Van'da 4 büyüklüğünde deprem olduğu belirtildi. İşte detaylar ve bölgeden edinilen son dakika bilgileri.

Son dakika haberi Van'dan geldi. Alına nson bilgilere göre merkez üssü Van'ın Tusba İlçesi olan 4 büyüklüğünde deprem oldu.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında, merkez üssü Van'ın Tusba İlçesi olan bir deprem yaşandığı belirtildi. AFAD'ın internet sayfasında meydana gelen depremin şiddeti 4.0 olarak açıklanırken depremin yerin yaklaşık olarak 22 km altında meydana geldiği belirtildi.

Öte yandan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü resmi internet sayfasında, saat 21.46'da meydana gelen depremin merkez üssü Van'ın Derebey İlçesi olarak açıklandı. Kandilli Rasathanesi depremin şifddetinin 3.9 lduğunu ve yerin 6 km altında meydana geldiğini açıkladı.

KIpsscafe.com.tr | Ankara

04 Eki 2017 - 22:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler