Van'da İHA ve F16'lı Operasyon ile PKK Grubu Etkisiz Hale Getirildi

Van'da 27 Mayıs gece saatlerinde insansız hava araçları ve f16 lar ile gerçekleştirilen operasyon ile bir terörist grubu çökertildi. İşte gelen açıklama ve olayın ayrıntıları...

Van'da İHA ve F16'lı Operasyon ile Terörist Grubu Etkisiz Hale Getirildi

Van Çatak'ta Büyük bir operasyon ile 10 kişilik bir terörist grubu çökertildi. PKK'lı teröristleri İHA'lar tespit etti, F16'lar vurdu! Böylece tam 10 terörist öldürüldü. Van ilimizin Çatak ilçesinde gerçekleşen olay kapsamında Valilik'tan bir açıklama geldi.

Açıklamada olayın 22.00 sularında gerçekleştiği belirtildi ve "27 Mayıs günü ilimiz Çatak ilçesi Körüklü Vadisi'nde insansız hava araçlarımızca tespit edilen 10 kişilik terörist grup saat 22.15 sularında bölgeye gelen F-16'larla ateş altına alınarak tamamı etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

Etkileşim grubumuza katılmak için lütfen buraya --->>tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

28 May 2017 - 01:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler