Valilik Vatandaşları Bir Kez Daha Uyardı! 29 Nisan'da Bu Yollar Kapalı

Valilikten yapılan açıklama dahilinde 1 Mayıs'ta kapanacak yollara ek olarak yarın da çok sayıda yol kapalı durumda olacak. İşte o önemli açıklamalar...

Valilik Vatandaşları Bir Kez Daha Uyardı! 29 Nisan'da Bu Yollar Kapalı

Ankara Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama dahilinde 29 Nisan 2017'de ve 1 Mayıs 2017'de çok sayıda yol kapalı olacak.

Ankara Valiliği akşam saatlerinde 1 Mayıs'ta yol durumu bilgisi yayımladı. Ardından 29 Nisan uyarısı geldi. 1 Mayıs'ta kapanacak yollar için lütfen TIKLAYINIZ.   

Yarın yani 29 Nisan 2017 için ise açıklama şu şekilde oldu; ‘’29.04.2017 Cumartesi günü saat 20.30’da Anadolu Meydanı’nda “Ankara Gücü taraftarlarınca şampiyonluk kutlaması” yapılacağından, 29.04.2017 Cumartesi günü saat 12.00’den itibaren etkinlik sona erene kadar, Kazımkarabekir Caddesi ulaştırma kavşağından Anadolu (Tandoğan) Meydanı’na kadar, Ulaştırma kavşağı Anadolu (Tandoğan) Meydanı istikametine dönüş varyantları, Celal Bayar Bulvarı, Kazımkarabekir Caddesi’ne giriş varyantları, Beşevler Kavşağı, Dögol Caddesi girişi, Anıt Caddesi ile Anadolu(Tandoğan) Meydanı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Ankaray Maltepe durağı arası ile Anadolu(Tandoğan) Meydanı’na açılan cadde ve sokaklar araç trafiğine kapatılacaktır.

Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için söz konusu uyarıları dikkate almaları faydalı olacaktır ‘’ 

En kolayve ücretsiz erişim imkanlarımızı ücretsiz olarak kullanmaya başlayın! Facebpok grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

29 Nis 2017 - 00:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler