Uzman Çavuş 12 Kilo Uyuşturucuyla Yakalandı

Diyarbakır'da görevli Jandarma Uzman Çavuş H.Ç, İstanbul'a giderken yakalandı. Şüpheli uzman çavuşun kullandığı araçtan 12 kilogram toz esrar çıktı.

Uzman Çavuş 12 Kilo Uyuşturucuyla Yakalandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Ekipleri ile Diyarbakır polisinin ortaklaşa yürüttüğü çalışma çerçevesinde İstanbul'a gitmek üzere seyir halindeki bir araç Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde polisler tarafından durduruldu. Aracın sürücüsü aşağı indirildikten sonra dedektör köpek tarafından araç didik didik arandı. Uzman köpeğin aracın motor kaputunu işaret etmesiyle harekete geçen emniyet ekipleri, aracın motor kaputuna poşetler halinde saklanmış 12 kilo toz esrarı ele geçirdi. Ele geçirilen uyuşturucu maddenin Doğu ve Güneydoğu illerinden getirilerek İstanbul'da satışa hazırlandığı bilgisi elde edilirken.

Uyuşturucu maddeyi İstanbul'a nakleden şahsın Diyarbakır'da görevli Jandarma Uzman Çavuş H.Ç olduğu öğrenildi. Şüpheli uzman çavuş polisler tarafından gözaltına alınırken, Gölbaşı Başsavcılığı uyuşturucu madde ticareti yapma ve nakletme suçlarını işlediği gerekçesiyle şahıs hakkında soruşturma başlattı.

Kamudan son dakika haberleri, EGM duyuruları, gündemden gelişmeler ve daha da fazlası için kpss cafe'nin siz değerli ziyaretçilerine özel olarak tasarladığı ücretsiz mobil uygulamayı indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Mar 2017 - 17:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler