Ulaştırma Bakanı'nın Müjdesi Resmi Gazete'de Yayımlandı! Köprü ve Otoyollor Ücretsiz

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın yaptığı açıklama doğrultusunda bayram süresinde otoyollar ve köprülerin ücretsiz olacağı kamuoyuna aktarılmıştı. İlgili karar resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. detaylar...

Ulaştırma Bakanı'ndan Verdiği Haber Resmi Gazete'de Yayımlandı! Köprü ve Otoyollor Ücretsiz

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın 20 Haziran 2017 Salı günü köprü ve otoyollar hakkında gerçekleştirdiği açıklama doğrultusunda ücretsiz ulaşım sağlanacak.

Arslan'ın açıklaması ardından bayrama bir gün kala Resmi Gazete'nin bugünkü mükerrer sayısında yayımlandı ve yürürlüğe girdi.

Köprü ve otoyollarda ücret alınmayacak. Uygulama 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 24 Haziran Cumartesi günü saat 00.00'dan ile 28 Haziran Çarşamba günü saat 07.00 arasında gerçekleşecek.

KPSSCAFE.COM.TR  |ANKARA

24 Haz 2017 - 01:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler