Ulaştırma Bakanı'ndan Trabzon'daki Uçak Kazasıyla İlgili Yeni Açıklama Geldi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Trabzon'da meydana gelen uçak kazasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Milliyet'e konuşan Bakan Arslan, Pegasus'a ait uçağın pistten çıkmasının teknik arızadan kaynaklandığını söyledi.

Ulaştırma Bakanı'ndan Trabzon'daki Uçak Kazasıyla İlgili Yeni Açıklama Geldi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Trabzon'da meydana gelen uçak kazasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Milliyet'e konuşan Bakan Arslan, Pegasus'a ait uçağın pistten çıkmasının teknik arızadan kaynaklandığını söyledi. Havalimanı ile ilgili herhangi bir sıkıntı olmadığını söyleyen Arslan, uzmanların 'Havalimanı dar' şeklindeki açıklamalarının gerçekleri yansıtmadığını belirtti.

Bakan , "Kesinlikle havalimanı ile ilgili bir sıkıntı değil. Bir uzmanlık taslayan biri çıkmış diyor ki 'havalimanı dar'. Teknik açıklama yapılacak pist boyutlarına dayandırılması bu işi bilmeden ahkam kesmektir. Türkiye'nin en geniş havalimanları 45 metre boyunda. Bu havalimanı genişliği de 45 metre.Uçaktan kaynaklanan teknik bir arıza ya da pilotaj hatası var.

Ancak şu anda ilk görüntü teknik bir arıza olduğu yönünde. Çünkü pistten sonra çıkmış olsa pistten çıktı dersiniz. Sola denize doğru dönüyor ve kayıyor. Daha önceki pist çalışmalarından kaynaklı dökülen toprak vardı. Uçak yumuşak zemine saplandı. Hiç istemediğimiz beklemediğimiz bir sonuç. En önemlisi kimsenin yara almadan kurtulması." dedi.

KPSSCAFE - ANKARA

17 Oca 2018 - 09:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler