Ukrayna'da Görevli AGİT Personelini Taşıyan Araç Havaya Uçtu ! Ölü ve Yaralılar Var

Son Dakika Gelişmesi! Ukrayna'da görevli AGİT personelini taşıyan araç havaya uçtu, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

AGİT  Aracı Ukrayna'da Havaya Uçtu ! Ölü ve Yaralılar Var

Ukrayna'da AGİT'in özel gözlem misyonuna ait bir araç infilak etti. Patlamada bir ABD vatandaşı hayatını kaybederken, Alman vatandaşı bir kadının yaralandığı öğrenildi. Ukrayna'nın doğusundaki Lugansk bölgesinde AGİT adına görev yapan ekibin aracı patladı.

Elde edilen bilgilere göre aracın mayın üzerinden geçmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Patlama sonrası panik yaşanırken, AGİT ekibinden bir ABD vatandaşının hayatını kaybettiği, bir Alman vatandaşının da yaralandığı öğrenildi.  Almanya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada yaralı sayısının 1 değil 2 olduğu belirtildi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Nis 2017 - 18:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler