Türkiye ve Rusya El Bab'ta DAEŞ'i Vurdu

Türkiye ve Rusya'dan ortak operasyon! Rusya Savunma Bakanlığı açıkladı. DAEŞ hedefleri El Bab'ta Türkiye ve Rusya tarafından vuruldu.

Rusya ve Türkiye ortak operasyonundan son dakika! El Bab'da DEAŞ'ı vurdular.

Türkiye ve Rusya'nın 21 OCAK 2017 tarihinde ortak operasyona girdiği daha önce açıklanmıştı. DAEŞ'in hedefleyerek yapılan iki ülkenin ortak hava harekatında jetler 22 DAEŞ hedefini vurdu.

Ortak operasyonda 4 Türk jeti, 3 Rus savaş uçağı kullanılarak 21 Ocak 2017'de operasyon yapıldı. Neticede yapılan operasyon hedefine ulaştı ve 22 DAEŞ hedefi etkisiz hale getirildi. Gelişmeler devam edecek. Sizleri bilgilendirmeyi sürdüreceğiz.

grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Oca 2017 - 00:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler