Türkiye Şehitlerine Ağlıyor!

Ülkenin her yanından gelen şehit haberleri tüm Türk Milletini yasa boğmuş durumda.

Ülkemizde terör olayları bitmek bilmiyor. Her gün bizleri üzen şehit haberleri geliyor.

Tüm Türkiye askerlerimize ve şehitlerimize odaklanmış durumda. Gelen her şehit haberinde Türkiye yasa boğuluyor.

Gaziantep'te 3 şehitimiz var! 

16 Ekim pazar günü Gaziantep'te hücre evi operasyonunda patlama meydana geldi ve 3 askerimiz şehit oldu. Gaziantep'teki operasyonlarda terörist yakalanacağını anlayınca kendini patlattı ve 1i ağır olmak üere 8 polisimiz yaralandı. 3 askerimiz şehit oldu!

Şanlıurfa'da 1 şehit! 

PKK'nın hain saldırısı sonucu 1 askerimiz hayatını kaybederek şehit oldu. 150 kg patlayıcı ile saldıran teröristler 1 askerimizi şehit etti.

Hakkari'de Şehitimiz var! 

Hakkari'de de terör olayları devam ediyor. PKK yine hain yüzünü gösteriyor. Hakkari Van arasında PKK'nın kanlı saldırısında bir askerimiz şehit düştü.

Malesef gün ve gün bu haberler gelmeyi sürdürüyor. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaslı ailelerine ise sabır diliyoruz.

Kpsscafe.com.tr

17 Eki 2016 - 10:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler