Türkiye Genelinde Sıcaklık 10 Derece Birden Düşecek! Meteoroloji Uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, tüm Türkiye'yi uyardı! Sıcaklıklar düşüyor, 20 cm'i bulacak kar geliyor...

Türkiye Genelinde Sıcaklık 10 Derece Birden Düşecek! Meteoroloji Uyardı! 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 16 Kasım 2016 tarihinde tüm ülkenin yağmur ve kar yağışına teslim olcağını açıkladı. Bunun yanında hava sıcaklıkları tam 10 derece birden düşecek! 

Meteoroloji'nin açıklaması kapsamında  İç Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yer yer sis ve pus hadisesi olacak. Kırşehir, Nevşehir, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Adana'nın doğu, Erzincan'ın kuzey kesimlerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği düşünülüyor.

Karadeniz kıyılarında yağışların kuvvetli geçmesi bekleniyor. Doğu Anadolu'da kar kalınlığının 20 santimetreyi bulacağı açıklandı. 

Meteoroloji tüm Türkiye'nin kış hava şartlarına hazırlıklı olarak sokağa çıkması uyarısında bulundu. 

Kpsscafe.com.tr|ANKARA

15 Kas 2016 - 16:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler