Türkiye Genelinde Eş Zamanlı Operasyon Yapıldı! 1.848 Kişi Gözaltına Alındı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yapılan operasyonlar 81 ilimizde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Bu operasyonlarda çeşitli suçlardan hakkında arama olan binlerce kişi yakalandı. detaylar ve Emniyet Genel Müdürlüğü açıklaması haberimizde...

Türkiye Genelinde Eş Zamanlı Operasyon Yapıldı! 1.848 Kişi Gözaltına Alındı
Haber albümü için resme tıklayın

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı'nca gerçekleştirilen tüm operasyonlar kapsamında eş zamanlı olarak 5.000 civarında adrese arama yapılır iken ilgili operasyonlara 12.000 adet emniyet personeli katılım sağladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı tarafından çeşitli suçlardan aranan tam 1.848 adet kişi yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı 81 ilde aynı zamanda yapılan operasyonlar hususunda ayrıntılı olarak açıklama yaparak kamuoyuna bilgilendirme yaptı. Suç ve Suçlularla mücadele kapsamında 5.000 adrese aynı anda yapılan operasyonun ayrıntıları EGM tarafından şu şekilde açıklandı;
"Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde, kamu düzeninin sürekliliğinin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında;

Aranan şahısların yakalanması ve süratle adalete teslim edilmelerini sağlamak amacı ile 81 il emniyet müdürlüğümüz tarafından gerekli arama kararları alınarak il ve ilçelerimizde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlar, 01.02.2017 Çarşamba günü sabah erken saatlerde başlamak suretiyle yapılmıştır.

Yapılan operasyonlarda, 3.526 ekip, 12.420 personel görev alarak 5.021 ikamette arama yapılmıştır. Aralarında adam öldürme suçundan 36, hırsızlık suçundan 234, yağma suçundan 57, dolandırıcılık suçundan 81, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 82, FETÖ/PYD örgütüne üye olmak suçundan 22 kişi ile diğer suçlardan aranan toplam 1848 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk işlemleri yapılmıştır.

Adli mercilere sevk edilenler arasında, 2 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 514 şahıs, 5 yıl hapis cezasına kadar aranmakta olan 234 şahıs, 10 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 157 şahıs, 20 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 41 şahıs, 20 yıl ve üzeri hapis cezası ile aranmakta olan 14 şahıs olmak üzere 960 hükümlü şahıs ile yakalama emri ile aranmakta olan 888 şahıs bulunmaktadır.

Ayrıca yapılan bu operasyonlarda 3 ruhsatsız tabanca, 16 av tüfeği, 156 mermi, 40.000 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir."

Gündemden haberdar olmak ve FACEBOOK grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız 

kpsscafe.com.tr|ANKARA

03 Şub 2017 - 00:57 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler