Türkiye Beşik Gibi Sallanıyor! Manisa'da Korkutan Deprem

Bodrum depremi ardından saatler sonra Manisa ilimizde gerçekleşen deprem vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. AFAD depremin büyüklüğünü açıkladı. İşte korkutan depreme ilişkin detaylar...

Manisa'da Korkutan Deprem!

Manisa'da Vatandaşları korkutan depremin büyüklüğü Richter ölçeğine göre 4.0 olarak açıklandı.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda depremin merkez üssü Manisa Kırkağaç olarak bildirildi. Vatandaşların kısa süreli büyük bir panik yaşamasına neden olan depremde, can ve mal kaybı yaşanmaması yüreklere su serpti. AFAD'ın 4 şiddetinde belirlediği depreme Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü 3.9 açıklamasında bulundu.

Ülkemizde depremler ard arda gelmeye devam ediyor. Gelişmeler ve son dakika haberleri için takipte kalınız.

KPSSCAFE.COM.TR ANKARA

10 Ağu 2017 - 00:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler