Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'ndan Yurt Açıklaması!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu geçtiğimiz günlerde 12 kişinin yaşamını yitirdiği yurt yangını hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, çocuklarınızı ne olduğu belirsiz yurtlara vermeyin! mesajı verdi.

Olayda 11'i küçük kız olmak üzere 12 kişi hayatını kaybetmişti! Hayatını yitirenlerden biri ise eğitmendi. Türkiye bu çocuklarına ağlar iken, yetkililerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. 

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, Adana Aladağ yurt yangını hakkında bunları söyledi; 

"Ortaöğretimde 11-12 yaşındaki evlatlarımızı biz özel yurtlara, kimlerin yönettiği belli olmayan yurtlara teslim etmeyelim, devletimize teslim edelim. Allah rızası için burada siyasi parti gözlüğünü, varsa diğer bütün gözlükleri çıkaralım, baba, anne, insan gözlüğü ile bakalım, bu evlatlarımız devletimize teslim edelim. Ortaöğretimde bu çocukları analarının kucağından onlarca, yüzlerce kilometre ötede bilinmeyenlerin insafına bırakmayalım. Devletin ciddiyetine güvenelim. Gelin bu kampanyayı başlatalım. Aksi takdirde ne istismarı önleyebiliriz ne beyin yıkamayı önleyebiliriz ne de hayatlarını koruyabiliriz, görüyorsunuz. Daha çok eksik çıkacaktır o yurtla ilgili."

Türkiye genelindeki yaklaşık 6.000 yurt araştırılmaya başlandı. Yurtların tamamı sıkı bir yönetimden geçirilecek. 

Kpsscafe.com.tr|ANKARA

03 Ara 2016 - 14:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler