Türk Büro-Sen Açıkladı! 2500 Personel Alımının Yanı Sıra Bir Müjdeli Haber Daha!

Türkiye Kamu Sen'e bağlı en aktif sendikaların başında gelen Türk Büro-Sen'den kamu personeli alımı ile ilgili müjdeli haber bekleyen adayları ve Maliye Bakanlığı çalışanlarını ilgilendiren sevindirici açıklama.

Türk Büro-Sen Girişimleri Meyvesini Verdi! 2 Bin 500 Personel Alınacak  Türkiye Kamu Sen'e bağlı Türk Büro-Sen Genel merkezinin sosyal medya hesabından hem kamu personeli alımlarını takip eden hem de Maliye Bakanlığı'nın kurum içi uzmanlık sınavları ile ilgili beklentisi olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir bilgilendirme yapıldı. Bilindiği üzere Türk Büro-Sen geçtiğimiz haftalarda Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ndeki personelin durumuyla ilgili İçişleri Bakanlığı'na talepleri iletmiş ve bunun sonucunda İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu'nun da girişimleri sonucu kurumdaki personelin mesai sorunu halledilmişti. Yine aynı görüşmede Nüfus dairelerine personel alımına ilişkin söz alınmıştı. Türk Büro-Sen'den müjdeli bir haber daha geldi...

Türk Büro-Sen'den yapılan bilgilendirme şu şekilde ; 

Maliye Bakanı Naci Ağbal 30.03.2017 tarihinde Sakarya Sapanca Vergi Dairesi’nin açılışını yaptı.
Türkiye Kamu-Sen Sakarya İl Temsilcisi ve Sakarya Şube Başkanımız Rahim Varol da Şube Başkan Yardımcılarıyla Sapanca Vergi Dairesi açılışına katıldı.
İl Temsilcimiz ve Şube Başkanımız Rahim Varol, Maliye Bakanı Naci Ağbal’a “Sendikamızın yıllardır talebi olan, Kurum içi uzmanlık sınavlarının açılıp, açılmayacağını” sordu.
Maliye Bakanı Naci Ağbal da, “Konuyla ilgilendiğini ve sınavın açılacağını” ifade etti.
İl Temsilcimiz ve Sakarya Şube Başkanımız, “2 yıllık yüksekokul mezunlarının da bu sınavlara katılabilmesini, Şoför unvanında çalışanların Görevde Yükselme Sınavlarıyla VHKİ kadrosuna geçebilmesi ve tüm ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması” taleplerimizi Bakan’a aktardı.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, taleplerimizle ilgili bir çalışma yapılmasını ve dosyanın Gelir İdaresi Başkanlığı’na gönderilmesini isteyerek, “Maliye Bakanlığı’na kurum dışından da 2500 Uzman Yardımcısı alınacağını” açıkladı.
Bilindiği üzere Sendikamız, Maliye Bakanlığı’nda kurum içi uzmanlık sınavlarının açılması için Türkiye genelinde dilekçe kampanyası başlatmış ve dilekçeleri Bakanlığa göndermişti. Ayrıca Kurum İdari Kurul toplantılarında da kurum içi uzmanlık sınavlarının yapılması konusunu imza altına almıştı. Sendikamızın girişimleri sonucu Maliye Bakanlığında kurum içi uzmanlık sınavları açılacaktır.
Türk Büro-Sen olarak, hak mücadelemizin her zaman devam edeceğini ve Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın sözlerinin takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz." denildi

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

30 Mar 2017 - 13:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Hizmetli - Bizim ekodemelerde Emeklilige Yansisin Tesekkurler baskanim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 13:49


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler