Tunceli'de 2 Tonluk Patlayıcılı Felaketin Eşiğinden Dönüldü

Tunceli'de hain teröristlerin hazırladığı 2 ton amonyum nitrat ile güçlendirilmiş, 9 bidon benzin ile 5 büyük tüp el yapımı patlayıcı son anda bulunarak etkisiz hale getirildi. Büyük bir fekalatten nasıl dönüldüğünün ayrıntıları kpsscafe.com.tr'de...

PKK'lı teröristler Tunceli'ye Büyük Bir Saldırı Planlıyordu!

Fakat güvenlik güçleri son anda duruma müdahale ederek vatandaşların hayatını kurtardı. Tunceli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tunceli-Pülümür karayolu üzerindeki Nazimiye İlçesi Büyükyurt Vadisi'ne operasyon yaptı ve teröristlerin planlarını alt üst etti.

Şanlı Türklerin planlarını farkettiğini anlayan ve Tunceli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerini gören teröristler ormanlık alanlara kaçarak uzaklaştı. Teröristlerin büyük kanlı saldırı planını imha eden Türk Komutanları şehri büyük bir tehlikeden kurtardı. Valilik olay ardından açıklamada bulundu.

Tunceli Valiliği 'Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Hasan Özüberk-48 Operasyonu' kapsamında ele geçirilen saldırı malzemelerini sayısal değerleri ile beraber kamuoyuna açıkladı.
"Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'nca, ilimiz Nazımiye İlçesi'nde gerçekleştirilen 'Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Hasan Özüberk-48 Operasyonu' kapsamında; Tunceli-Erzincan karayolunda el yapımı patlayıcı yapımında kullanılmak üzere depolanmış 40 adet 50 kilogramlık torba içerisinde toplamda 2 bin kilogram amonyum nitrat, 9 bidon benzin ve teröristlere ait muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler olay yerinde imha edilmiştir" 

detaylar gelecek

Gündem gelişmelerinden ve sıcak haberlerden haberdar olmak adına grubumuza katılmak için --->tıklayınız  En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Mar 2017 - 22:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler