TSK'dan Kritik Terör Açıklaması! ''Türk Silahlı Kuvvetleri, yüce Türk Milletinin emrinde...''

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce 1 Nisan 2017 tarihinde yapılan açıklama dahilinde terör ve terörle mücadele konusunda önemli bilgiler kamuoyuna açıklandı. İşte o önemli açıklama ve etkisiz hale getirilen terörist sayısı...

Türk Silahlı Kuvvetleri 1 Nisan 2017 tarihinde resmi web sayfasında bir duyuru yayımladı ve terör ile mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce yapılan duyuru dahilinde son bir hafta içinde 99 terörist ele geçirildi. Bunun yanında bir hafta içinde çok sayıda patlayıcı madde ve silah da ele geçirildi.

24 Mart 2017 - 30 Mart 2017 tarihleri arasında 99 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlerce kullanılan 52 piyade tüfeği, 109 el bombası, 1 havan (82 mm), 1 uçaksavar makineli tüfek, 5 roketatar ele geçirilmiş olup, 24 EYP, 4 bin 300 kilo amonyum nitrat, 13,5 kilo A4 patlayıcı ile çok miktarda değişik çap ve cinste mühimmat ile EYP yapımında kullanılan kablo, fünye ve patlayıcı madde ele geçirilip imha edildi.

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ bu sayısal açıklamalar ardından TSK'nın gece gündüz milleti korumaya devam ettiğini böyle açıkladı; "Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve vatandaşlarının güvenliğini sağlamak maksadıyla, milli birliğimizi ve bölünmez bütünlüğümüzü hedef alan, başta PYD / YPG / PKK, FETÖ / PDY ve DEAŞ olmak üzere diğer tüm terör örgütleriyle mücadelesini azim ve kararlılıkla kesintisiz olarak sürdürmektedir. Türk Silahlı Kuvvetleri, yüce Türk Milletinin emrinde bugün olduğu gibi bundan sonra da vatan toprağının korunması için kendisine verilecek her türlü görevi yerine getirmeye hazırdır"

İçişleri Bakanlığı her hafta terör ile mücadele hakkındaki sayısal bilgileri kamuoyu ile paylaşıyor. Haberdar olmak için KPSS CAFE'yi takipte kalınız. KPSS CAFE'ye en kolay erişim imkanları olan uygulamalarımızı kullanmaya hemen şimdi ücretsiz olarak başlayın!

facebook memur grubumuza katılabilmek için --->tıklayınız  En hızlı erişim imkanı olan ios mobil uygulamamız ----> tıklayınız android mobil uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

01 Nis 2017 - 20:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler