Trabzondaki Öğrenci Skandalında İddianame Tamamlandı! Savcılık 46 Yıl Hapis İstedi

Trabzondaki öğrenci skandalı ile ilgili iddianame tamamlandı. Savcılık öğrencilerin 46 yıl hapsini istedi.

Trabzondaki Öğrenci Skandalında İddianame Tamamlandı! Savcılık 46 Yıl Hapis İstedi

Trabzon'da yaklaşık 2 ay önce sosyal medya hesabında tartıştıkları 25 yaşındaki genç kızı evlerine çağırarak biber gazıyla etkisiz hale getiren ve daha sonra darp eden ve bu olayın görüntülerini sosyal medyadan paylaşan 19 ile 25 yaşındaki kızlar için 46 yıla kadar hapis cezası istendi.

Saldırıya uğrayan Esra K. ve Kübra T. Hakkındaysa hakaret ve tehdit suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar ceza istendi. Savcılık suçun ağırlığı ve kaçma ihtimallerine karşın öğrencilerin tutuklanmalarını talep etti.  Kısa bir süre önce sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren darp görüntüleri sonrasında polis soruşturma başlatmış ve kişiler tespit edilerek gözaltına alınmıştı. Polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen kişiler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.  Savcılık Mihriban Y. Hasibe H. ve Nurçin Ç hakkında 12 'şer yıldan 46'şer yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Kamudan haberler, gündemdeki haberler ve son dakika haberlerini yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza alabilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

30 Nis 2017 - 15:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler