Teröristlerin Vurulma Anı Videosunu Silen Youtube O Açıklamayı Yaptı

Teröristlerin vurulma anı videosu bugün TSK tarafından Youtube'ye yüklendi. Ancak Youtube bu videoyu engelledi. Videoyu silen, ancak itiraz sonrası tekrar yükleyen Youtube'den bir açıklama geldi.

Teröristlerin Vurulma Anı Videosunu Silen Youtube O Açıklamayı Yaptı
Haber albümü için resme tıklayın

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından bugün sabah saatlerinde bir video yayımlandı. 30-40 araçlık terör konvoyunun vurulma anına ait video popüler ideo platformu Youtube üzerinden de yayımlanmıştı. Ancak yayımlanan video Youtube tarafndan kaldırılmıştı. TSK'nın başvurusu sonrası video tekrar yüklendi.

Sabah saatlerinde videoyu paylaşan TSK şu ifadelere yer vermişti: "PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait 30-40 araçtan oluşan ve içinde teröristler ile silah ve mühimmat taşıyan konvoy, 22 Şubat 2018 tarihinde Afrin güneydoğusundan şehre yaklaşırken tespit edilmiş ve şehirden 15 km kadar uzaktayken kara ateş destek vasıtaları ile vurulmuştur. Harekat esnasında sadece PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait anılan konvoy hedef alınmış ve her zaman olduğu gibi sivillerin zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilmiştir."

YOUTUBE VİDEOYU KALDIRDI

Ancak saat 10.00 sularında viideoya ulaşmak isteyenlerin karşısına "Bu video, YouTube'un şiddet barındıran veya görsel açıdan rahatsız edici içeriğe ilişkin politikasını ihlal ettiği için kaldırıldı" yazısı çıktı.

Bu sabah ise TSK'nın Twitter hesabından teröristlerin vurulduğu anın videosu doğrudan yüklenerek paylaşıldı.

VİDEO GERİ YÜKLENDİ 

TSK'nın Youtube'ye itirazı sonrası yetkililer bir özür açıklaması yaptı ve videoyu tekrar kullanıma açtı.

VİDEOYA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

YOUTUBE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili YouTube'den gelen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"YouTube’da kullanıcılarımızın Topluluk Kuralları olarak adlandırdığımız ilkeleri bildiğine güvenmekte ve bu ilkeleri ihlal ettiğine inandıkları videoları işaretlemelerini temel almaktayız. İşaretlenen tüm içerikler hızlı şekilde inceledikten sonra söz konusu kuralları ihlal ettiği anlaşılırsa video kaldırılmaktadır. Nadiren, kullanıcılar tarafından işaretlenen ya da ekiplerimiz tarafından belirlenen bir videonun yanlışlıkla kaldırılması söz konusu olabilmektedir. Böyle bir durum fark edildiğinde, içeriğin incelenmesinin ardından kaldırılan videonun veya kanalın tekrar açılmasını da içerecek şekilde, gerekli adımlar atılmaktadır."

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

23 Şub 2018 - 12:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler