Terör Vatandaşa Zor Anlar Yaşatıyor! Özel Güvenlik Bölgeleri İlan Edildi

Hatay'da terörden vatandaşları korumak amacı ile, Diyarbakır'da yapıldığı gbii özel güvenlik bölgeleri açıklaması yapıldı. İşte Hatay'ın özel güvenlik bölgeleri...

Hatay'da Terör Vatandaşa Zor Anlar Yaşatıyor! 

Hatay'da vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak amacı ve terör olaylarını önlemek amacı ile bazı ilçeler ve bölgeler özel güvenlik bölgesi ilan edildi.

Hatay Valiliği tarafından belirtilen ilçe ve bölgeler (Yonsul Mahallesi, Karacaören Yayla, Seydihan Yayla, Denizoluğu Yayla, Kabakçıyeri Yayla, Sarıkaya Yayla, Çınaryurt Yayla, Küllü Yayla, Ağaoluk Yayla, Ağaçoluk Yayla bölgeleri ile bölgenin kırsalında kalan alanlar) 23 Mayıs 2017 tarihinden, 1 Haziran 2017 tarihine kadar özel bölge olarak kalacak.

Hatay Valiliği 22 Mayıs 2017 akşam saatlerinde bu açıklamada bulundu;
"Önümüzdeki dönemde olası terör olaylarının önlenmesi, bölücü terör örgüt mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, kamu güvenliği ve esenliğinin sağlanması maksadıyla İskenderun, Kırıkhan ve Payas ilçeleri mülki sınırları içinde kalan Amanoslar kırsalındaki bazı bölgelerde 23 Mayıs 2017 Salı gününden (saat 00.01) itibaren 01 Haziran 2017 Perşembe günü (saat 23.59) dahil olmak üzere 10 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edilmiştir. Özel güvenlik bölgesi ilan edilen yerler;

Yonsul Mahallesi, Karacaören Yayla, Seydihan Yayla, Denizoluğu Yayla, Kabakçıyeri Yayla, Sarıkaya Yayla, Çınaryurt Yayla, Küllü Yayla, Ağaoluk Yayla, Ağaçoluk Yayla bölgeleri ile bölgenin kırsalında kalan alanlarda 23 Mayıs 2017 Salı gününden (saat 00.01) itibaren 01 Haziran 2017 Perşembe günü (saat 23.59) dahil olmak üzere 10 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edilmiştir. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları açısından belirtilen süre içerisinde yukarıda adı geçen bölgelere girmeleri yasaktır." 

ANINDA KOLAY VE ÜCRETSİZ ERİŞİME ŞİMDİ ULAŞIN >>> ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 May 2017 - 19:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler