Tekirdağ'da Kamyonet ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Ölü , 3 Yaralı

Tekirdağ'da feci bir trafik kazası yaşandı. Alınan son dakika bilgilerine göre hatalı sollama sonucu bir kamyonet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan feci kaza sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. İşte bölgeden alınan son bilgiler.

Son dakika haberi: Tekirdağ'da feci bir trafik kazası yaşandı. Kaza sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

Alınan son dakika bilgilerine göre Tekirdağ'dan Hayrabolu yönüne doğru gitmekte olan 51 yaşındaki Dilaver Tunca yönetiminde olduğu öğrenilen 34 DV 1998 plakalı otomobil, iddiaya göre hatalı sollama nedeniyle karşı yönden gelmekte olan ve sürücüsünün adı henüz öğrenilemeyen 34 ND 0797 plakalı kapalı kasa kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kamyonet ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında otomobil sürücüsü 51 yaşındaki Dilaver Tunca ile araçta bulunan 56 yaşındaki Yücel Rusçuk ve 33 yaşındaki Hasan Soydan olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşanan feci olay nedeniyle 3 kişi de yaralandı.

Çevrede bulunan vatanldaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaşanan feci kaza sonucu Yaralananlar, ambulanslarla Hayrabolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaşamını yitirenlerin cenazeleri, savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından hastane morguna koldırıldı.

Yaşanan feci kaza sonucu yaklaşık 2 saat kontrollü olarak sağlanan trafik, kaza yapan araçların kaldırılmasıyla normal seyrine döndü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

23 Ağu 2017 - 18:42 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler