Suriye'deki Ateşkes Yürürlüğe Girdikten 2 Saat Sonra İhlal Edildi

Suriye'deki çatışmaların son bulması için Rusya ve Türkiye garantörlüğündeki ateşkes yürürlüğe girmesinden 2 saat sonra ihlal edildi...

Suriye'de Ateşkes 2 Saat Sonra İhlal Edildi

Suriye'de bugün geçerli olacak 00:00'da başlayacak ateşkesin ilanından sadece 2 saat sonrasında muhalifler ve rejim yanlıları arasında çatışma çıktığı öğrenildi. Suriye'de Rusya ve Türkiye'nin aldığı ateşkes kararı bugünden itibaren geçerli hale geldi, fakat muhaliflere yakın bir kaynaktan edinilen bilgiye göre ateşkesin geçerli olmasından 2 saat sonra ilk ihlal durumunun yaşandığı haberi alındı. Esad rejimine bağlı birlikler ve muhalif gruplar arasında çıkan çatışmaların İdlib'in hama sınırındaki iki köy içerisinde meydana geldiği öğrenildi. Esad rejimi bir askerinin hayatını kaybettiğini açıklarken, muhalif birliklerinden gelen açıklamada rejimin top ateşine maruz kaldığı öne sürüldü. Suriye'de bunun harici ateşkesin ihlaline yönelik herhangi bir durum söz konusu olmadığı ülke genelinde DAEŞ unsurları ve PYD unsurları ile çıkan çatışmalar haricinde herhangi bir çatışma meydana gelmediği bildirildi.

SON DAKİKA GELİŞMESİ

Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'na destek veren Rus jetleri DAEŞ unsurlarını bombaladı . Çok sayıda DAEŞ militanının öldürüldüğü bilgisi haber ajanslarına son dakika bilgisi olarak geldi....

Kpsscafe.com.tr | Ankara

30 Ara 2016 - 09:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler