SÖZCÜ Soruşturmalarında Yeni Gelişme! Tutuklama Taleplerinin İkisi Kabul Edildi

Sözcü Gazetesi'ne yapılan soruşturmalar ve operasyonlar kapsamında günlerdir gözaltında bulunan iki kişi tutuklandı! Geçtiğimiz saatlerde 3 kişi için talep edilen tutuklama, 2 gazeteci için gerçekleşti. İşte tutuklanan isimler...

SÖZCÜ Soruşturmalarında Yeni Gelişme! Tutuklama Taleplerinin İkisi Kabul Edildi

Sözcü Gazetesi'nin gazetecileri olan internet sitesi sorumlu müdürü Mediha Olgun , İzmir Muhabiri Gökmen Ulu ve mali işler müdürü Yonca Yücekaleli 7 gündür gözaltındaydı.

Bugün 3 gazeteci için talep edilen tutuklama işlemi, iki gazeteci için kabul olur iken, biri serbest bırakıldı. Serbest bırakılan gazeteci Yonca Yücekaleli olur iken, mahkemede tutuklanan isimler Gökmen Ulu, ve Mediha Olgun oldu. 

erişim grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 May 2017 - 00:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler