Son Dakika!Kız Öğrenci Yurdu'nda Yangın Çıktı:13 Yaralı!

Sıcak gelişme!Adana'nın Aladağ ilçesinde bilinmeyen bir sebepten kız öğrenci yurdunda yangın çıktı.Söndürme çalışmaları devam ediyor.

Adana'nın Aladağ ilçesinde bulunan özel bir kız öğrenci yurdunda yangın çıktı.Olayla ilgili konuşan Adana Valisi Mahmut Demirtaş :''İlk belirlemelere göre herhangi bir can kaybı yok ancak 13 öğrencimiz hafif bir şekilde yaralandı''dedi.

İlçede bulunan Aladağ Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği Kız Öğrenci yurdunda belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktığı belirtildi.Olay yerine hemen ambulans ve itfaiye sevk edilerek yangını söndürme ve kurtarma çalışmaları başladı.

Ayrıntılar geliyor.

Kpsscafe.com.tr KONYA

29 Kas 2016 - 21:04 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler