SON DAKİKA! Yabancı Kaynaklar Açıkladı, Mekke'ye Terör Saldırısı! Yaralılar Var

Yabancı tv kanallarının açıklamaları kapsamında Mekke'ye bir terör saldırısı yapılmak üzere iken, olay engellendi. detaylar...

SON DAKİKA! Yabancı Kaynaklar Açıkladı, Mekke'ye Terör Saldırısı! Yaralılar Var  

Yabancı haber ajanslarından alınan bilgiler ışığında Hürriyet'in haberinde Mekke'ye yapılacak olan terör saldırısının saniyeler ile önlendiği aktarıldı.   

Mekke’deki Mescid-i Aram’da düzenlenecek bir terörist saldırısının önüne geçildiğini aktaran yabancı ajanslar, büyük bir facianın önüne geçildiğini aktarır iken, 6 kişinin de yaralandığını ekledi.   

Yapılan açıklamlarda saldırıyı gerçekleştiren kişinin terörden arandığı, canlı bomba olarak Mekke'ye geldiği ve kendini patlattığı öğrenildi. Polis ile çatışan canlı bomba olay yerinde kendini patlattı. Olayda 6 kişi yara alır iken, 5 kişi gözaltına alındı.

KPSSCAFE.COM.TR |ANKARA

24 Haz 2017 - 01:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler