Son Dakika ! Üçüncü Başkan da İstifa Etti! Balıkesir Belediye Başkanı'ndan Açıklama

Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, düzenlediği basın toplantısında belediye başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

Son Dakika ! Üçüncü Başkan da İstifa Etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, düzenlediği basın toplantısında belediye başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile başlayan istifa sürecinde son dakika gelişmesi! Geçtiğimiz haftalarda İBB Başkanlığını bıraktığını açıklayan Kadir Topbaş gündeme bomba gibi düşmüş, kısa süre sonra da kulislerde başka belediye başkanlarının da istifa edeceği iddiaları dolaşmıştı.

HEM PARTİDEKİ GÖREVİNDEN HEM DE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN AYRILDI

Bu belediye başkanlarının arasında Ankara, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlarının yanı sıra Balıkesir Belediye Başkanı da yer alıyordu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nın istifasından sonra gözler Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 'un bugün düzenleyeceği basın toplantısına çevrilmişti. Uğur, düzenlediği basın toplantısında hem partisinden hem de belediye başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.

BALIKESİR BELEDİYE BAŞKANI'NIN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI

-Siyaset yönetme sanatıdır. Siyasetin ancak demokrasiyle var olduğu unutulmamalıdır. Esas olan demokrasidir.

-Göreve devam etme imkanı bizler için ortadan kaldırılmıştır.Yerel ile merkez arasındaki irtibat aracılar ile paylaşılamamaktadır.

-Kendi adıma şunu söylemeliyim:

-Yolsuzluk yok, FETÖ bağlantısı yok. AK Parti'de görev yapma imkanım kalmadı. Partimden ve görevimden ayrılma noktasına gelmiş bulunmaktayım.

-Partime ve başkanlık görevime burada veda ediyorum. 

-Üzgünüm kırgınım fakat huzurluyum.

BAŞKAN İSTİFASINI AÇIKLADIKTAN SONRA AĞLAYARAK SALONU TERK ETTİ.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

30 Eki 2017 - 17:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler