SON DAKİKA: Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı'ndan Taşeron ve 4/C'li Açıklaması

Kamudan haberlerin merkezi Türkiye'nin lider kpss sitesi Kpsscafe olarak sabah saatlerinde Taşeron meselesi ve 4/C'li personel meselesinin KPDK'da gündeme gelebileceğini belirtmiştik. Konuya dair Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'tan açıklama geldi.

KPDK Sonrası Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'tan Taşeron  Açıklaması

Sabah saatlerinde siz değerli ziyaretçilerimizle taşeron işçilerin durumu ve diğer konuların bugün gerçekleşecek Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantısında gündeme gelebileceğini paylaşmıştık. Taşeron ve 4/C'li meselesiyle ilgili sabah saatlerinde yaptığımız haberimize göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ. Konuya dair Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Sn. İsmail Koncuk sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden yaptığı açıklamada.   Taşeron işçilerin durumunun hükümete sorulduğunu fakat problemlerin ne zaman çözüleceğine yönelik bir cevap alınmadığını açıkladı. İsmail Koncuk: "Memur işi yapan işçilerin kadro konusunda bir gelişme yok, taşeron çalışanların hangi yolla problemleri bitecek, diye de sorduk cevap yok." dedi.

4/C ve 4/B'li personeller ile ilgili de açıklama yapan Koncuk : "KPDK'da uygulanmayan diğer TİS kararları ile ilgili bir gelişme yok.4 C ve 4 B'ye kadro konusunu dile getirdik,ancak bir somut bir adım yok." dedi.

Kamudaki taşeron işçilerin ve 4/C'li sözleşmeli personelin bir süredir kadroya geçirileceği dile getiriliyor fakat somut bir adım atılmıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın kamudaki tüm personelleri kapsayacak bir personel reformu üzerinde çalıştığı biliniyor fakat zaman zaman bu konuda tartışmalara açılıyor. 'Memurun iş güvencesi kalkacak' şeklinde haberler atılıyor, daha sonra bu haberlere yalanlamalar geliyor.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

28 Mar 2017 - 14:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

Osman - ALLAHIN izniyle Herşey olur Sabır herşeyin ilacı ALLAH Vatanımıza milletizw zeval vermesin ALLAH Tayyip ERDOĞAN Gibi Birlideri Başımızdan Eksik Etmesin ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN AMİN BİNLERCE KERE AMİN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 14:31
04

Misafir - Kardeşim bugün senin seçtiğiniz Başbakan Nerede biraz akıllı olun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 14:31
03

selin - yeter artık yeter verecekseniz verin artık insanları boşa kandırmayın yazık ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 14:31
02

Zeynel akgüneş - Kadro olsada olmasada evet evet evet evet evet

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 14:31


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler