Son Dakika! Sırrı Süreyya Önder Serbest Bırakıldı

Sırrı Süreyya Önder,sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Gece yarısı ani bir operasyonla gözaltına alına Halk ve Demokrasi Partisi (HDP)nin 11 milletvekili hakkında soruşturma devam etmektedir.Kimi milletvekilinin sorgusu devam ederken,kimisi de serbest bırakıldı.

Milletvekilleri hakkındaki en önemli suçlama ''terör örgütüne üye olmak''tan yargılanıyordu.Operasyon derinleştikçe bu milletvekillerinin dokunulmazlıkları TBMM tarafından kaldırılmıştı.

Sırrı Süreyya Önder hakkında ;''Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet, suç işlemek amacıya örgüt kurmak, silahlı terör örgütüne üye olmak, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik'' suçlamasından soruşturma açılmıştı.

Ayrıntılar birazdan geliyor.


Kpsscafe.com.tr KONYA

04 Kas 2016 - 16:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler