Son Dakika: Şırnak'ta Bölücü Teröristlerle Sıcak Temas Sağlandı! Yaralılar Var

Son Dakika: Şırnak Beytüşşebap'da bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlandı. TSK tarafından konu hakkında bilgilendirme mesajı yayımlandı. Çatışmada bir Uzman Çavuş ve bir güvenlik korucusu yaralandı...

Son Dakika: Şırnak'ta Bölücü Teröristlerle Sıcak Temas Sağlandı! Yaralılar Var

Son Dakika: Türk Silahlı Kuvvetleri'nden açıklama geldi. Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi yakınlarındaki Kato dağında güvenlik güçlerinin sürdürdüğü operasyonlar sırasında bölücü teröristlerle çıkan çatışmada 1 uzman çavuş ile bir güvenlik korucusunun yaralandığı öğrenildi. TSK konu hakkında yaptığı açıklamada operasyonların sürdüğünü bildirdi.

TSK'dan yapılan resmi açıklama şu şekilde "ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi yakınlarındaki Kato Dağı'nda güvenlik güçlerinin sürdürdüğü operasyonlar sırasında, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada, 1 uzman çavuş ile  bir güvenlik korucusu yaralandı."

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek ve ilgili haberleri cebinize bildirim olarak alabilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

30 Nis 2017 - 12:09 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler