SON DAKİKA Reina Saldırganı Yakalandı!

Yılbaşı gecesini kana bulayan Reina Teröristi sonunda İstanbul'da yakalandı. 39 kişinin ölümüne sebep olan saldırganın arama çalışmaları sona erdi. Sonunda terörist yakalandı.

SON DAKİKA Reina Saldırganı Yakalandı!
SON DAKİKA Reina Saldırganı Yakalandı!
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye'nin yılbaşı için geri sayım yaptığı 1 Ocak 2017'nin ilk saatlerinde yaşanan Reina saldırısı tüm ülkeyi büyük yasa boğmuştu. 2017'nin ilk günlerinden beri her yerde aranan Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

İstanbul Ortaköy'de bulunan Reina isimli gece kulübüne yılbaşı gecesi saat 01.15'te yapılan terörist saldırı sonrasında 39 kişi hayatını kaybederken, 60'ın üzerinde kişi yaralanmıştı. Yaralanan ve hayatını kaybeden kişiler arasında yabancı uyruklu vatandaşlar da vardı.Tam 16 gündür tüm Türkiye'de karış karış aranan Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov sonunda 17 Ocak 2017 tarihinin ilk dakikalarında oğlu ile beraber Kırgız arkadaşının evinde kıskıvrak yakalandı.

1 Ocak 2017 gecesinin ilk saatlerinde İstanbul'daki ünlü eğlence merkezi Reina'yı kana bulayan ve 39 kişinin ölmesine neden olan Özbek asıllı saldırgan Abdulkadir Masharipov sonuna yakalandı. Terörist Esenyurt'ta yapılan operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Teröristin sağlık kontrolünün ardından Emniyete götürüleceği öğrenildi. Teröristin yakalandığı operasyon MİT ve Emniyet işbirliği ile devam ettiriliyordu.  'Abu Muhammed Horasani' kod isimli teröristin kontrol için götürüldüğü hastanede büyük çaplı güvenlik önlemleri alındı.

İşte yakalandığı site;

Yakalandığı evdeki 3 kişi de saldırgan ile beraber gözaltına alındı. Saldırgan Abdulkadir Masharipov oğlu ile beraber yakalandı ve sonrasında vatandaşın tepkisine uğrayarak linç edildi. Saldırganın ilk hali ise bu şekilde fotoğrafa yansıdı. O görüntüler için TIKLAYINIZ.

01:00 - İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün sabah saat 9.00'da konuyla ilgili açıklama yapacağı aktarıldı. Bunun yanında polislerin 10 gündür bu çevrede operasyon yaptığı açıklandı.Konu ile ilgili operasyonlar ve çalışmalar devam ediyor. Bundan sonra azmettirenler ve olayın arkasındaki kişiler araştırılacak. Saldırganın çocuğunu yanına alarak saklanması ise yetkililerin aklında soru işareti oluşturdu.

1:20 - Saldırganın oğlunun 4 yaşında olduğu ve yakalanmalarının ardından çocuğun koruma altına alındığı öğrenildi.

1:26 Saldırgan Abdulkadir Masharipov sağlık işlemleri ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

17 Oca 2017 - 00:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler