Son Dakika: Reina Katliamcısı Terörist Hastanede

SON DAKİKA ! İstanbul Ortaköy'deki gece kulübüne saldırı düzenleyen ve 39 kişinin hayatını kaybetmesine, 60'ın üzerinde kişinin yaralanmasına sebep olan terörist hastaneye getirildi...

Reina Katliamcısı DAEŞ Teröristi Hastanede

Yılbaşı gecesi, Reina katliamını gerçekleştiren 39 kişinin hayatını kaybetmesine, 60'ın üzerinde kişinin yaralanmasına sebep olan DAEŞ teröristi emniyetteki sorgusunun ardından 29 Mayıs hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçiriliyor. Dün gece yarısı Esenyurt'ta lüks bir sitede yapılan operasyon sonucunda beraberindeki 4 kişiyle beraber yakalanmıştı. İlk sağlık kontrolü o saat içerisinde gerçekleşmişti.

Sonrasında vatan caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına getirilmiş ve o süreden bu yana sorgusu devam ediyordu. Bölgede çok yoğun bir güvenlik önlemi var, özel timler hastanenin çevresini sarmış durumda.  Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi Yılbaşı gecesi Ortaköy'deki gece kulubüne saldırıda bulunan hain terörist, bu gece yakalanmıştı, sabah saatlerinde İstanbul Valisi ve İstanbul Emniyet Müdürü açıklamalarda bulundu. O açıklamalarda  ; teröristin 1983 Özbekistan doğumlu olduğu, Afganistan'da terör eğitimi aldığı, 4 dil bildiği belirtilmişti. Teröristin Türkçe, Arapça , Rusça ve Çince dillerini bilidği açıklanmıştı.

Kamu haberleri, gündemden gelişmeler ve daha fazlası kpsscafe.com.tr ile bir tık ötenizde...

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

17 Oca 2017 - 15:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler