Son Dakika! Meral Akşener'den İttifak ve Abdullah Gül Açıklaması

İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener'den Abdullah Gül çıkışı. Akşener, kesinlikle Gül için adaylıktan vazgeçmeyeceğini, çatı aday olmayacağını söyledi.

İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, FOX tv'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu sabah programına katıldı. Buırada Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Akşener, uzun zamandır gündeme getirilen Abdullah Gül'ün adaylığı konusuyla ilgili de konuştu.

Meral Akşener, seçimde Cumhurbaşkanı adayı olacağını, Abdullah Gül için kararından vazgeçmeyeceğini söyledi. İYİ Parti Genel Başkanı, "Bana Gül için çekil derlerse çekilmem. Kendim de çatı aday olmam. Herkes kendi adayı ile çıksın. İttifak, Saadet ve DP ile milletvekilliği için olacak" dedi. Seçimlere doğrudan katılma hakkına sahip olmasına rağmen 100 bin imza toplayacağını da belirten İYİ Parti kurucusu , imza toplama çalışmalarının devam ettiğini de belirtti.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlası için kpss cafe mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE - ANKARA

24 Nis 2018 - 09:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler