Son Dakika: Kız Öğrenci Yurdunda Çıkan Yangınla İlgili Karar Verildi!

Geçtiğimiz günlerde Adana Aladağ ilçesinde kız öğrenci yurdunda meydana gelen yangına ilişkin mahkeme kararını verdi. Yürütülen davada, aralarında yurt müdürü ve dernek başkanının da yer aldığı 4 kişiye tutuklama kararı çıktı. İşte gerçekleşen yangın ve mahkeme sürecine ilişkin yürütülen davanın detayları...

Adana Aladağ kız öğrenci yurdunda çıkan yangında, yangın merdivenlerinin kapalı olduğu; öğrencilerin bu nedenle dışarıya çıkamadıkları aktarılmış ve büyük tepki görmüştü. Hem sosyal medya hem de ülke gündeminde şok etkisi yaratıp, derin üzüntüye boğan bu yangında, kız öğrenciler yanarak can vermişti.

Üzücü olaya ilişkin yürütülen davada, mahkeme kararını verdi. Son dakika gelişmesi olarak aktarılan dava durumuna ilişkin bilgilerde, aralarında dernek başkanı ve yurt müdürünün de yer aldığı 4 kişiye yönelik tutuklama kararı çıktığı ifade edilirken; 1 kişinin de adli denetimlik şartıyla serbest bırakıldığı ifade edildi.

Gözaltına alınmışlardı, mahkeme kararını verdi.

Gözaltındaki yurt müdürü Cumali Genç, Aladağ Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanı İsmail U zaten üzücü olay kapsamında adliyeye sevk edilmişlerdi. Yürütülen davada, mahkeme kararını vererek bu isimlerin tutuklanmalarını istedi. Aralarından bir kişiyi de adli kontrol kararı uygulanarak serbest bırakıldığı davada; 3 kişinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü ifade ediliyor.

Tüm son dakika gelişmeleri, personel alım ilanları ve gündem haberlerini ilk öğrenen siz olmak isterseniz KPSS CAFE mobil uygulamamızı Android veya iOS uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ayrıca Facebook veya Twitter hesaplarımızı da takip ederek gündemden sosyal medyada da haberdar kalmayı sürdürebilirsiniz.

04 Ara 2016 - 10:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler