Son Dakika: İYİ Partili Başkan Kalp Krizi Geçirdi

İYİ Partinin Bursa İl Başkanı ve kurucu iyesi Yüksel Yılmaz, düzenlenen bir toplantı sırasında kalp krizi geçirdi.

Son dakika haberi Bursa'dan geldi. Alınan son bilgilere göre İYİ Parti'nin Bursa İl Başkanı kalp krizi geçirdi.

İYİ Parti'nin tanıtımı amacıyla bugün Mustafakemalpaşa ilçesinde belediyeye ait düğün salonunda yaklaşık olarak 1500 kişinin katılımı ile bir toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan İYİ Parti'nin Bursa'daki teşkilatlanmasından sorumlu kurucu il başkanı Yüksel Yılmaz, sözlerini bitirdikten sonra yerine doğru geçti.

Yerine geçen Yüksel Yılmaz sandalyeye oturduktan kısa süre sonra fenalaştı. Yüksel Yılmaz, İYİ Parti'nin il yönetim kurulu üyesi Dr. Yahya Bahadır'ın ilk müdahalesinin ardından partililer tarafından çağrılan ambulans ile ilçedeki devlet hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Kalp krizi geçirdiği öğrenilen il başkanı Yılmaz burada yapılan müdahaleden sonra ambulansla Bursa'ya Kalp Aritmi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavisine devam edildi.

Tedavi altına alınan Yüksel Yılmaz'ın durumunun iyi olduğu ve yarın taburcu edileceği öğrenildi

Kpsscafe.coö.tr  | Ankara

20 Oca 2018 - 19:06 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler