SON DAKİKA! İstanbul Maçka Parkı'nda Büyük Patlama!

İstanbul Maçka Parkı'nda beklenmeyen bir patlama meydana geldi. Olayda can kaybı var mı? Kim ve neden patlama gerçekleştirdi? detaylar haberimizde...

İstanbul Maçka Parkı'nda meydana gelen patlama tüm Türkiye'yi etkisi altına aldı. 

Olay öncesinde patlama bölgesinde Beşiktaş maçının olduğu ve taraftarların oradan grup halinde geçtiği bildirildi. Taraftarlarda bir sağlık sorunu bulunmuyor. 

Normalden daha yoğun olan 10 Aralık 2016 akşamı 22.30 sıralarında meydana gelen patlama ile çok sayıda kişinin hedef alındığı düşünülüyor.

Bölgedeki medya ekiplerinin patlama bölgesine geçişi sağlanmıyor. Nedeni ise tekrar bir patlamanın olması düşüncesi olduğu açıklandı. Olay yerinde çok sayıda yaralı olduğu iddia ediliyor. Bunun yanında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olayda 20 den fazla yaralı polis olduğunu açıklamış bulunuyor.

Olayda can kaybı olup olmadığı bilinmiyor fakat yaralı polislerin olduğu açıklandı. Özellikle polislerin hedef alındığı düşünceleri yer alıyor ve  olayın terör ile ilgili olup olmadığı araştırılıyor. Güvenlik güçleri zırhlı araçları olay yerine gönderilmiş bulunuyor. Olay yerinde çok sayıda ambulans ve polis ekipleri güvenliği sağlamaya çalışıyor. Sürekli olarak yaralılar ambulanslara alınıyor. 

Patlamanın seslerinin diğer semtlerden de duyulduğu öğrenilmiş olup, olay yerindeki araştırmalar devam ediyor.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

10 Ara 2016 - 22:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler