SON DAKİKA! İstanbul'da Binlerce Polis Harekete Geçti Operasyon Başladı

SON DAKİKA! Binlerce emniyet mensubu operasyona katılıyor. İstanbul'un tüm giriş çıkışları tutulacak.

SON DAKİKA! İstanbul'da Binlerce Polis Harekete Geçti Operasyon Başladı 

Geçen hafta gerçekleştirilen kurt kapanı 1 uygulamasına 1000 emniyet mensubu katılmıştı. Bugün başlayan Kurt kapanı 2 uygulamasına 2 bin personelin katılım göstereceği ve İstanbul'un tüm giriş çıkışlarının tutulacağı öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün 15 Mart 2017 tarihinde Anadolu yakasında 1000 polisijn katılımıyla gerçekleştirilen Kurt Kapanı 1 operasyonunun devamı niteliğinde yeni bir operasyonu başlattığı bildirildi. İstanbul'un hava , kara ve denizden tüm çıkışları 14 noktadan tutulmuştu. İstanbul Emniyetine bağlı 2 bin polisin katıldığı Kurt Kapanı 2 operasyonunda tüm ilçelerde uygulama noktaları oluşturuluyor. Operasyonun hava, kara, deniz dahil tüm giriş çıkışlarda gerçekleştirileceği bildirildi.

Kamudan haberler, EGM haberler, Son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek, Kamuya personel alımları konusunda son dakika bilgilendirmelerini cep telefonunuza alabilmek için kpss cafe mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Haberlere dair yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşlabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Mar 2017 - 12:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler