Son Dakika: HDP Eş Genel Başkanları Hakkında Flaş Gelişme ! 142 Yıl Hapis

Son Dakika Gelişmeleri ! HDP Eş Genel Başkanlarıyla ilgili flaş haber! HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ile Selahattin Demirtaş hakkında 142 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı...

HDP Eş Genel Başkanları Hakkında Flaş Gelişme ! 142 Yıl Hapis  

HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ hakkında dava açıldı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütlen terör soruşturması çerçevesinde tutuklanan HDP'nin eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ için istenilen ceza belli oldu. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için 43 yıldan 142 yıla kadar terör suçundan ceza talep edilirken, Figen Yüksekdağ için bu rakam 30 yıldan 83 yıla kadar oldu. Konu hakkındaki gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz.

HDP Eş Genel Başkanları Kasım ayında terörle mücadele ekiplerince düzenlenen operasyonlarla beraberinde bazı HDP milletvekilleriyle birlikte gözaltına alınmıştı. HDP'li milletvekilleri haklarındaki suçlamalar nedeniyle Savcılığın ifade ver çağrısına uymamış, ifade vermeye gitmeyeceklerini belirtmişlerdi. 4 Kasım 2016 tarihinde başlatılan operasyonlarla beraberlerindeki milletvekilleri ile birlikte gözaltına alınmış, sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi.

Kamu personeli alım haberleri, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve çok daha fazlası kpsscafe.com.tr ile bir tık ötenizde...

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

17 Oca 2017 - 16:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler