Son Dakika ! Hakkari'den Acı Haber Geldi! 1 Askerimiz Şehit Oldu

Hakkari Yüksekova'dan acı haber geldi. Çatışmalarda yaralanan bir kahraman askerimiz kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Son Dakika ! Hakkari'den Acı Haber Geldi! 1 Askerimiz Şehit Oldu 

Hakkari'den acı haber. Hastaneye kaldırılan yaralı askerimizin şehit olduğu bilgisi geldi.Hakkari'nin Yüksekova ilçesi ikiyaka dağlarında bölücü teröristlere yönelik devam eden operasyon sırasında güvenlik güçleriyle bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı.

Çatışmada yaralanan bir askerin Hakkari Devlet Hastanesine kaldırıldığı fakat tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Bölgede  24 Mart 2017 tarihinden bu yana devam eden operasyonlarda 22 Bölücü terörist asker ve emniyet güçleri tarafından etkisiz hale getirilmişti.

Son olarak 25 Mart'ta yapılan bilgilendirme şu şekildeydi ; 

"25 Mart 2017 tarihinde gün boyunca Hakkâri/Yüksekova’da iki kez icra edilen hava destekli operasyonlarda, üs bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 19 terörist etkisiz hale getirilmiş, iki Doçka uçaksavar silahı ele geçirilmiştir.
"

Kamudan haberler, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpss cafe mobil uygulamasını ücretsiz indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Mar 2017 - 10:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler